Nézz körül prémium élelmiszereink,vitaminjaink és speciális termékeink között,hogy ételérzékenységgel is gondtalanul élvezhesd a mindennapokat!
Kérdésed van? +36704050005
A konjaklisztnek nagyon alacsony az energia és szénhidráttartalma, ami diétázóknak és cukorbetegeknek is ajánlhatóvá teszi.
Összetevők: konjakliszt
. Az Amorphophallus konjak sok más néven ismert, például elefántláb, kígyónövény vagy konnyaku, amelyek a valóságban mind ugyanarra utalnak: egy hosszúkás központi szárból álló, nagy levelekkel rendelkező, egzotikus ázsiai növényre. A lisztet a növény gyökerének őrlésével állítják elő. Az ázsiai konyhában már régóta széleskörűen felhasználják számos étel állagának javítása érdekében. Jelentőség, hatások: A konjak lisztnek nagyon alacsony az energia- és szénhidráttartalma, ami diétázóknak és cukorbetegeknek is ajánlhatóvá teszi. Vízben oldódó élelmi rostokban gazdag, ennek köszönhetően a bélben megduzzad és növeli a teltségérzetet. Ám ehhez elengedhetetlen, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot is fogyasszunk a konjak liszt mellé, mert csak így tudja kifejteni ezt a jótékony hatását. Felhasználás: A konjak növény gyökeréből állítják elő vízelvonással, őrléssel. Liszt, keményítő, zselatin helyettesítésére kiválóan alkalmas, például szószokba, levesekbe, lekvárokba, pudingba, gyümölcszselékbe stb.
Szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!