Nézz körül prémium élelmiszereink,vitaminjaink és speciális termékeink között,hogy ételérzékenységgel is gondtalanul élvezhesd a mindennapokat!
Kérdésed van? +36704050005
Az árpa igen gazdag keményítőben, fehérjékben, cukrokban, vitaminokban (A, B1, B2, B5, B6, E) és ásványi anyagokban (kalcium, kálium, foszfor, szilícium, vas), azonban nátriumban szegény. Az árpa a szervezet számára nagyon könnyen emészthető és igen tápláló, kellemes, szelíd ízű gabona.
Számos olyan, kedvező hatással rendelkezik, amely megszokott táplálékainkra sajnos nem mindig jellemző. Az árpa rendszeres fogyasztása segít megelőzni a székrekedést, javítja a bélműködést, így csökkenti a bélproblémákat.
Ilyen diétába illeszthető: Vegán, Vegetáriánus
Összetevők: árpa
Allergének a termékben: glutén
Átlagos tápérték 100 g termékben:Energia 1416 kJ (335 kcal)Zsír 2,1 g-amelyből telített zsírsavak 0,5 gSzénhidrát 64,3 g-amelyből cukrok 2,0 gFehérje 9,8 gSó 0,1 g
Felhasználási javaslat: Felhasználható lepénykenyér készítéséhez és lisztkeverékekbe.
Tárolás: száraz, hűvös helyen