Nézz körül prémium élelmiszereink,vitaminjaink és speciális termékeink között,hogy ételérzékenységgel is gondtalanul élvezhesd a mindennapokat!
Kérdésed van? +36704050005
Bio juharszirup.
Természetes édesítőszer.
Nem csak édesít, táplál is.
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart.
A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.
A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.
Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.
Összetevők: juharszirup**= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Kanada.
A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legk