Nézz körül prémium élelmiszereink,vitaminjaink és speciális termékeink között,hogy ételérzékenységgel is gondtalanul élvezhesd a mindennapokat!

zero-market.hu

Kérdésed van? +36704050005

Kategóriák
zero-market.hu

Kérdésed van? +36704050005

  • Kategóriák
    • Akciók
    • Újdonságaink
    • Élelmiszerek
    • Italok
    • Étrend-kiegészítők
    • Kiegészítők
    • Teák, gyógykészítmények
    • Kismama és Baba termékek
    • Superfoodok
    • Naturtanya
    • GAL Termékek
  • Zéró Élelmiszerek
  • - - - Spórolj Okosan--Közeli lejárat,extra kedvezmény!- - -
  • Hűségpont rendszer
  • Blog
  • Képes Vásárlói Tájkoztató
Biorganik Juharszirup 250ml
Biorganik Juharszirup 250ml
4 200 Ft
  1. Cukrok, édesítők, ízfokozók
  1. Élelmiszerek
  2. Cukrok, édesítők, ízfokozók

Biorganik Juharszirup 250ml

Cikkszám: 
5999559310492
Biorganik Juharszirup 250ml
Raktáron 2 DB
4 200 Ft
Egységár: 17 Ft/ml250
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

Bio juharszirup.

Természetes édesítőszer.

Nem csak édesít, táplál is.

  • Részletek
  • Adatok
Részletek

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1315 kJ / 314 kcal
Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 98 g
- amelyből cukor: 85 g
Fehérje: 0,1 g
Só: 0,42 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legk

Adatok
Tömeg:
250 g/DB
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
JN Fitness Kft
  • 2170 Aszód, Falujárók útja 29
  • +36306057032
  • rendeles@zero-market.hu
  • Nyitvatartási idő: H-P: 8-17 Sz: 8-12
  • facebook

  • Tiktok

  • instagram

Lorem ipsum dolor
  • lorem
  • ipsum dolor
  • sit amet
  • lorem
  • consectetur
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  • Akciók
  • Újdonságaink
  • Élelmiszerek
  • Italok
  • Étrend-kiegészítők
  • Kiegészítők
  • Teák, gyógykészítmények
  • Kismama és Baba termékek
  • Superfoodok
  • Naturtanya
  • GAL Termékek
  • Zéró Élelmiszerek
  • - - - Spórolj Okosan--Közeli lejárat,extra kedvezmény!- - -
  • Hűségpont rendszer
  • Blog
  • Képes Vásárlói Tájkoztató
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.